Als verpleegkundige nood aan loopbaanbegeleiding regio Haasrode?

loopbaancoaching voor verpleegkundigen regio Haasrode

Als verpleegkundige wordt er veel van je gevraagd, door je directie, door je patiënten, door de familie van de patiënten,... Soms kan dat allemaal wat te veel worden. Jij zorgt heel de dag en nacht voor anderen, maar wie zorgt er voor jou? 

 Heb je het gevoel vast te zitten in je loopbaan en je leven?  Wil je je zelfvertrouwen of assertiviteit verhogen om sterker in je job te staan? Ben je op zoek hoe bewuster richting te geven aan je carrière en loopbaan? Wil je opnieuw goesting en energie vinden in je huidige job? 

Via eenvoudige tools zoekt Coach Ann samen met jou uit wat jouw talenten zijn en hoe jij je loopbaan kan invullen. Met de tools en technieken in de loopbaancoaching pakken we energielekken aan en voorkomen we klachten als stress, burn out of bore out zodat jij ook voor jezelf kan zorgen!


loopbaanbegeleiding verpleegkundigen met loopbaancheques

Coach Ann werkt als een gecertifieerd partner binnen het netwerk van NextStep Coaching.

Dit maakt dat het voor jou als  verpleegkundige ( werknemer, ambtenaar, zelfstandige ) mogelijk is om de loopbaancoaching via het systeem van loopbaancheques te betalen. 

Dankzij de loopbaanbegeleiding VDAB betaal je voor loopbaancheques slechts €80 voor 8 uur coaching plus 1 uur nazorg. Je kan slechts 1 loopbaancheque (voor 4 uur begeleiding) per keer bestellen. Als je je 4 uur begeleiding hebt afgerond, kan je een tweede loopbaancheque bestellen.

Per loopbaancheque betaal je zelf slechts €40. Dit is erg voordelig want de reële waarde bedraagt €550. De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus €510 bij. Hierdoor krijg je dus 8 u coaching voor €80 ipv dat je €1100 betaalt.

Meer info over het aanvragen van loopbaancheques, krijg je tijdens het kennismakingsgesprek.

loopbaanbegeleiding verpleegkundigen zonder loopbaancheques

Ook indien je niet voor loopbaancheques in aanmerking komt, kan je bij Coach Ann terecht. Hier bied ik je hier ‘Loopbaancoaching Regular’ aan als volwaardige tegenhanger van het traject met een loopbaancheque aan .

  • Loopbaancoaching Regular: Aangezien het bij een loopbaancheque niet voor niets gaat om een pakket van 4 uur coaching, biedt het pakket ‘Loopbaancoaching Regular’ je 4 uur coaching met bijkomend een half uur nazorg na afloop van het traject. Voor dit pakket van 4.5 uur betaal je bij aanvang van de coaching 350€. Omgerekend betaal je zo dan slechts 77€ per uur.
markante zaak

Ben je lid van Markant, Artemis of Best Pittig? Dan geniet je met je lidkaart bij Coach Ann een extra voordeel: voor elke 4 uur loopbaanbegeleiding met of zonder loopbaancheques krijg je er 1 uur gratis bij. Zo krijg je 5 uur loopbaancoaching en betaal je slechts 4 uur.


Zorg voor jezelf en gun jezelf een loopbaancoaching!

 

 

Bekijk hier de andere thema's

 

 

Als verpleegkundige nood aan loopbaanbegeleiding regio Haasrode?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x