Downloads

Ultieme lijst vacaturewebsites in Vlaanderen

Op zoek naar vacatures maar weet je niet meteen waar te beginnen? Gebruik dan dit handig overzicht van meer dan 50 jobsites en vacaturesites in Vlaanderen! Gratis te downloaden.

Lees meer

Tips online sollicitatiegesprek

Een online sollicitatiegesprek voorbereiden kan enerzijds door de voorbereiding te maken zoals voor een gewoon sollicitatiegesprek maar anderzijds zijn er uiteraard bijkomende aspecten om aandacht aan te schenken. In dit documentje dat gratis te downloaden is, geef ik alvast wat tips om een online sollicitatiegesprek voor te bereiden.

Lees meer

Gratis weggever: Vaak Gestelde Sollicitatievragen

Een goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek is erg belangrijk! Hoewel je onmogelijk alle sollicitatievragen kan voorspellen, biedt deze lijst toch een mooi overzicht van de 10 meest voorkomende – alsook voor de hand liggende – vragen tijdens sollicitatiegesprekken.

Lees meer

Gratis CV sjabloon

Heb je wat moeite met het opstellen van een CV? Op zoek naar een gratis sjabloon in Word voor een CV? Om je alvast al wat op weg te helpen bij het opstellen van je CV bezorg ik je graag een sjabloon in Word dat je kan gebruiken ter inspiratie.

Lees meer

'Hebt u een job voor mij?'

Artikel boordevol sollicitatietips dat verscheen in de Libelle van 16/08/2018 waarin ik heel wat sollicitatietips deel. Jaren terug volstond het om een 'gewoon' CV op te sturen, nu is dat wel wat anders. Ben je op zoek naar een job? Dan staan hier enkele praktische tips over het hedendaags solliciteren.

Lees meer

Voorbeeld motivatiebrief

Bij heel wat vacatures wordt naast een CV ook een begeleidend briefje gevraagd: een motivatiebrief of sollicitatiebrief zeg maar. ‘Wat zet je daar nu weeral in’, vraag je je misschien af. Zoek niet langer, en download hier gratis een voorbeeld!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x