Hoe een online sollicitatiegesprek voeren?

Op zoek naar coaching om een online sollicitatiegesprek voor te bereiden? 

Gezien de Coronatoestanden merk ik dat in lopende aanwervingsprocedures er wordt overgeschakeld naar online sollicitatiegesprekken. Op zich is dat niet nieuw, zeker in landen als de Verenigde Staten, Frankrijk en bij bedrijven in internationale context… is dat al wat meer ingeburgerd. 

Net zoals nu het thuiswerken in een stroomversnelling komt, gebeurt dit ook met het online solliciteren. Een online sollicitatiegesprek voorbereiden kan enerzijds door de voorbereiding te maken zoals voor een gewoon sollicitatiegesprek maar anderzijds zijn er uiteraard bijkomende aspecten om aandacht aan te schenken. 

Ben je deze wijze van solliciteren niet gewoon? Maakt dit jou onzeker en bezorgt online solliciteren je nog meer stress dan een gewone sollicitatie? Dan is het misschien wel goed je een sollicitatiecoaching te gunnen! 


Met loopbaancheques

Indien je nood hebt aan meer begeleiding om een online sollicitatiegesprek voor te bereiden, weet dan dat je hiervoor bij mij terecht kan via de VDAB loopbaancheque waarmee je voor 4 uur online sollicitatiecoaching zelf slechts 40€ betaalt. Meer info over het aanvragen van loopbaancheques, vind je via deze link.


Zonder loopbaancheques

SPECIAAL AANBOD: Indien je niet in aanmerking komt voor de VDAB loopbaancheque of enkel 1 sessie nodig hebt, dan kan je gebruik maken van mijn eenmalig aanbod waarbij je 97€ (inclusief BTW) betaalt voor 1 online sessie sollicitatiecoaching.Sterker in online solliciteren? Van online solliciteren met stress naar online solliciteren met meer succes! Klaar om de stap te zetten?

Bekijk hier de andere thema's

Hoe een online sollicitatiegesprek voeren?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x