MyMindScan

Wat is MyMindScan?

MyMindScan is een online tool die je mentale gezondheid op een wetenschappelijke manier meet en in kaart brengt. Op basis van objectieve en wetenschappelijk onderbouwde testen detecteert de MyMindScan je mentale gezondheid en vat vervolgens jouw mentale gezondheid samen in één betekenisvolle score.

Deze score, de zogenaamde ‘mental health index’ (MHI), leert je hoe je centraal zenuwstelsel eraan toe is. Zo weet je na amper 20 minuten of je binnenkort met een burn-out kampt. Je krijgt van deze meting ook een mooi visueel rapport.

De MyMindScan is een tool die werd ontwikkeld door het Belgische bedrijf OThor en gebaseerd is op wetenschappelijk gevalideerde factoren,vragenlijsten en testen.

Hoe?

MyMindScan is een online tool die aan de hand van subjectieve en objectieve vragen en oefeningen op dynamische wijze de “mental health” van het individu in kaart brengt. Je krijgt gepersonaliseerde feedback op 6 factoren: motivatie, recuperatie, stressgevoeligheid, perfectionisme, werkomgeving en cognitief-visuele vaardigheden.

Deze feedback wordt verder vertaald in een globale Mental Health Index (MHI) score en gepersonaliseerd advies op twee assen: enerzijds je profel (in welke mate ben je van nature stress en burn out bestendig), en anderzijds je veerkracht (in welke mate heb je voldoende energie en mindset om je doelstellingen te bereiken en met tegenslagen om te gaan).

Hoe kan de MyMindScan mij helpen?

Met de MyMindScan krijg je een objectief en visueel rapport over je mentale gezondheid. Vaak is dit inzicht voor de meeste mensen al een signaal om er zelf mee aan de slag te gaan. Door de scan regelmatig te doorlopen, kan je de evolutie van je mentale gezondheid zelf in het oog houden en in de tool zitten ook heel wat trainingsmogelijkheden om je mentale fitheid te trainen. Maar je kan de resultaten, indien je dit zelf wenst, ook delen met mij als gecertificeerde MyMindScan coach zodat ik je in een aantal sessies persoonlijk kan begeleiden en opvolgen.


Mijn aanbod

Zowel het rapport als de trainingsmogelijkheden die in de tool zitten staan je toe om  er zelf mee aan de slag te gaan. Maar je kan de resultaten, indien je dit zelf wenst, ook delen met mij als gecertificeerde MyMindScan coach zodat ik je in een aantal sessies persoonlijk kan begeleiden en opvolgen. Ik ben alvast erg enthousiast over de mogelijkheden van MyMindScan en ik bied je dan ook de keuze tussen 3 pakketten om met deze tool aan de slag te gaan:

  • MMS Light : bestaande uit 6 maanden onbeperkte toegang tot de tool + 1 individuele coachsessie om je individueel rapport te bespreken en je actieplan op te stellen (199€). Daarna kan je zelf met dit actieplan én de test- en trainingsmogelijkheden uit de tool aan de slag.
  • MMS Basic: bestaande uit 6 maanden onbeperkte toegang + 2 individuele coachsessies (345€). Naast de 2 individuele coachsessies kan je tijdens deze 6 maanden onbeperkt met de test- en trainingsmogelijkheden uit de tool aan de slag.
  • MMS Premium: bestaande uit 12 maanden onbeperkte toegang tot de tool + 3 individuele coachsessies (497€). Naast de 3 individuele coachsessies kan je tijdens 12 maanden onbeperkt met de test- en trainingsmogelijkheden uit de tool aan de slag.

Meerwaarde MyMindScan:

  • PREVENTIEF KARAKTER: Preventie van mental health risico’s door vroegtijdige detectie. Vermindert daardoor ook de kans op (langdurige) uitval.
  • OBJECTIEF KARAKTER: Objectieve metingen van belasting van centraal zenuwstelsel.
  • PRAGMATISCH KARAKTER: Korte tijdsinvestering voor de medewerker, laagdrempelige tool!
  • DYNAMISCH KARAKTER: Evolutie zichtbaar door regelmatige metingen.
  • WETENSCHAPPELIJK KARAKTER: Wetenschappelijk gevalideerde factoren,vragenlijsten en testen.
  • WETTELIJK KARAKTER: Betekenisvol antwoord op de wettelijke verplichtingen Welzijnswetgeving en GDPR.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x