Nood aan loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding omgeving Waver - Wavre?

Nood aan loopbaancoaching - loopbaanbegeleiding omgeving Waver - Wavre?

 

Heb je het gevoel een andere richting te willen uitgaan? Wil je je zelfvertrouwen of assertiviteit verhogen om sterker in je job te staan? Ben je op zoek hoe bewuster richting te geven aan je carrière en loopbaan? Wil je opnieuw goesting en energie vinden in je huidige job? Of vecht je elke dag tegen de chaos in je hoofd en zoek je naar meer structuur en overzicht in je werk? Via eenvoudige tools zoekt Coach Ann samen met jou uit wat jouw talenten zijn en hoe jij je loopbaan kan invullen. Met de tools en technieken in de loopbaancoaching pakken we energielekken aan en voorkomen we klachten als stress, burn out of bore out.


Coach Ann werkt als een gecertifieerd partner binnen het netwerk van NextStep Coaching.


loopbaanbegeleiding regio Waver- Wavre  zonder loopbaancheques

Ook indien je niet voor loopbaancheques in aanmerking komt, kan je bij Coach Ann terecht. Hier bied ik je hier ‘Loopbaancoaching Regular’ aan als volwaardige tegenhanger van het traject met een loopbaancheque aan .

  • Loopbaancoaching Regular: Aangezien het bij een loopbaancheque niet voor niets gaat om een pakket van 4 uur coaching, biedt het pakket ‘Loopbaancoaching Regular’ je 4 sessies coaching . Voor dit pakket betaal je bij aanvang van de coaching 300€. 
markante zaak

Ben je lid van Markant, Artemis of Best Pittig? Dan geniet je met je lidkaart bij Coach Ann een extra voordeel: voor elke 4 uur loopbaanbegeleiding met of zonder loopbaancheques krijg je er 1 uur gratis bij. Zo krijg je 5 uur loopbaancoaching en betaal je slechts 4 uur.


Met meer inzicht en zelfvertrouwen jouw loopbaankeuzes maken.

 

 

 

Bekijk hier de andere thema's

 

 

Nood aan loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding omgeving  Waver - Wavre?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x