Worklife balance

Worklife balance - Balans privé werk- Mantelzorg - Jonge ouders

"24 heures dans une journée, 86400 secondes. Et toujours pas de temps pour nous" zingt Axelle Red in haar liedje 'Temps pour nous'. Herkenbaar? 

Vecht je dagelijks met de combinatie privé en werk? Een van onze grootste uitdagingen van vandaag is het vinden van een evenwicht in het leven. Jonge ouders, mantelzorgers,... het is hoe langer hoe minder evident het evenwicht in balans te houden. Even niets doen en genieten, lijken er niet meer bij te horen.

Coach Ann gaat samen met jou op zoek naar je ideale evenwicht tussen werk en privé. Door het inzetten van tools krijg je meer inzicht en zie je nieuwe oplossingen. Bij het verkennen van alternatieven kijken we zeker ook naar de impact van de keuzes voor jou en je loopbaan op korte én lange termijn.

loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Coach Ann werkt als een gecertifieerd partner binnen het netwerk van NextStep Coaching.

Dit maakt dat het voor jou als werknemer, ambtenaar, zelfstandige en vrij beroep mogelijk is om de loopbaancoaching via het systeem van loopbaancheques te betalen. 

Dankzij de loopbaanbegeleiding VDAB betaal je voor loopbaancheques slechts €80 voor 7 uur coaching plus 1 uur nazorg. 

Vanaf 1 januari 2020 kan je om de 6 jaar een eerste loopbaancheque bestellen voor 4 uur loopbaanbegeleiding en een tweede loopbaancheque voor 3 uur. Je kan slechts 1 loopbaancheque per keer bestellen. Als je je de eerste 4 uur begeleiding hebt afgerond, kan je de tweede loopbaancheque bestellen.

Per loopbaancheque betaal je zelf slechts €40. Dit is erg voordelig want de reële waarde bedraagt €550. De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus €510 bij. Hierdoor krijg je dus 7 u coaching voor €80 ipv dat je €1100 betaalt.

Meer info over het aanvragen van loopbaancheques, vind je via deze link en krijg je tijdens het kennismakingsgesprek.


loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Ook indien je niet voor loopbaancheques in aanmerking komt, kan je bij Coach Ann terecht. Hier bied ik je hier ‘Loopbaancoaching Regular’ aan als volwaardige tegenhanger van het traject met een loopbaancheque aan.

  • Loopbaancoaching Regular: Aangezien het bij een loopbaancheque niet voor niets gaat om een pakket van 4 uur coaching, biedt het pakket ‘Loopbaancoaching Regular’ je 4 uur coaching met bijkomend een half uur nazorg na afloop van het traject. Voor dit pakket van 4.5 uur betaal je bij aanvang van de coaching 350€. Omgerekend betaal je zo dan slechts 77€ per uur.
markante zaak

Ben je lid van Markant, Artemis of Best Pittig? Dan geniet je met je lidkaart bij Coach Ann een extra voordeel: voor elke 4 uur loopbaanbegeleiding met of zonder loopbaancheques krijg je er 1 uur gratis bij. Zo krijg je 5 uur loopbaancoaching en betaal je slechts 4 uur.

Bewuster keuzes maken om de combinatie werk-privé leefbaar én werkbaar te houden. Klaar om de eerste stap te zetten?

Bekijk hier de andere thema's

Worklife balance

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x