About Ann

Werken met mensen in professionele context loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Ik beschik over een uitgebreide ervaring in zo goed als alle facetten van het HRM domein. Mijn parcours bracht mij zowel in organisaties uit de privé, publieke als non-profit sector en in contact met zowel hoog- als laaggeschoolde medewerkers. Qua opleiding startte ik met een bachelor diploma Personeelswerk, en vulde dat in de loop van de jaren aan met diverse HRM opleidingen. Op een bepaald moment ging mijn interesse eerder uit naar coaching en volgde ik heel wat opleidingen rond coachen (loopbaancoaching, appreciative inquiry, loopbaancoaching voor mantelzorgers, stress- en burn-out coach …). Als 'kennisspons' blijf ik mezelf trakteren op verdere opleidingen om zo ook jou te garanderen dat coaching bij mij meer is dan een leuke babbel. Ik ben trouwens ook lid van de VESB, Vereniging van de Erkende Stress en Burn Out Coaches.


Door mijn ervaring in HR zat ik vaak aan de andere kant van de tafel bij sollicitaties: met de werkgeversbril op screenen van CV's, doornemen van motivatiebrieven, voeren van selectiegesprekken en testen gaf mij alvast een ruime bagage om jou op een realistische manier te begeleiden in jouw zoektocht naar een nieuwe/andere job.

Mijn sterke achtergrond in  sociale wetgeving oa re-integratie, ontslag,... en sociale zekerheid maakt dan weer dat ik jou zeker goed kan begeleiden in het maken van de juiste keuze in jouw loopbaan, met zicht op impact van die keuze op korte én lange termijn.

Ik deel niet de opinie dat je werk je passie moet zijn of dat je moet werken met passie. Ik hoop voor mezelf en voor jou dat we passie vinden in andere levensdomeinen. Ik zal je als coach dus niet aanpraten om je passie in je job te vinden. Werken met goesting en energie, dat vind ik belangrijk en daar wil ik mee met jou op zoek naar gaan.

Als coach ben ik sinds 2016 aan de slag en combineer coaching met HR consultancy. En last but not least: in 2021 richtte ik mijn eigen loopbaancentrum POP Consult & Coaching op. 

POP Consult & Coaching is een door de VDAB erkend loopbaancentrum. Dit maakt dat het voor jou als werknemer, ambtenaar, zelfstandige en vrij beroep mogelijk is om de loopbaancoaching via het systeem van loopbaancheques te betalen.

Neem alvast hier een kijkje om kennis te maken met de andere coaches van mijn team.

#Zinzoeker #Kansengever #Vertrouweling
#Sterktearchitect #Bezige Bij #Positivo
#Sfeervoeler #HSP #Groeimotor

 

Ann Rens

Loopbaancoach / Loopbaanadviseur/ Loopbaanbegeleiding

Heverlee - Leuven

About Ann

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x