Waarom Coach Ann?

Waarom kiezen voor Coach Ann... hier alvast enkele punten waarin ik denk het verschil te maken met andere coaches:

- Discretie verzekerd

- Geen bla-bla, geen vragenlijstjes of algemene typologieën maar...

- Coaching op maat dit wil zeggen: op jouw tempo en vertrekkend vanuit jouw vraag of nood

- Geen zever in pakskes: bij de aanvang van de coaching bespreken we wat jij als resultaat verwacht en geef ik aan of dit haalbaar is of niet.

- Naast expertise in coaching breng ik zeker ook mijn sterke achtergrond in rekrutering, sociale wetgeving, sociale zekerheid en re-integratie in de coaching in.

- Evenals voor mijn voeling met en zicht op de arbeidsmarkt en bedrijfsleven.

Maar ik laat hier graag ook klanten - coachees aan het woord. Na afloop van een coachingstraject vraag ik coachees immers ook een evaluatieformulier in te vullen. Hieronder enkele quotes uit deze evaluatieformulieren...

format_quote
star
star
star
star
star

Op een ongedwongen manier kreeg ik inzicht in mijn stressbommen om vervolgens aan de slag te gaan richting oplossingen. Op een spontane manier werden tips gedeeld en verwachtingen helder en scherp gesteld. Ik ben er klaar voor dankzij het luisterend oor van Coach Ann, haar tips en haar nuchtere kijk!

M.C.

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer leerrijk. Het terug ontdekken van talenten en competenties die onder het stof lagen was een echte eye-opener. Het heeft me opnieuw zelfvertrouwen gegeven in mezelf!

Lina S

format_quote
star
star
star
star
star

Ik kon mij door de loopbaancoaching Coach Ann goed voorbereiden om te solliciteren voor een andere job en met mooi gevolg want ik werd weerhouden en kon een nieuwe job starten op mijn 48ste. Voor de coaching dacht ik dat dit niet mogelijk ging zijn. Dankbaar voor het herstellen van mijn zelfvertrouwen en ondersteunen met tips voor het solliciteren! Een nieuwe job werd ook een nieuwe start voor mij en dit kwam juist op tijd!

Sara T.

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer nuttig en praktisch! Ann Rens is een fantastische coach, ze heeft me stap voor stap inzichten gegeven om er terug beter tegenaan te kunnen. Ik heb er echt veel aan gehad en zal de opdrachten en werkboekjes van het coachingstraject 'BOM je Stress' zeker nog gebruiken!

Katja M.

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer leerrijk. Coach Ann heeft me mezelf beter doen kennen. Ik ben de coaching bij haar gestart als een onzeker 'bang' persoon. Ann heeft me mijn talenten doen ontdekken en heeft me terug laten dromen. Op het einde van de coaching heb ik er een job aan overgehouden waar ik nooit van had kunnen dromen.

Tine L

format_quote
star
star
star
star
star

Ik werd altijd rustig en vriendelijk ontvangen. Ik had duidelijk nood aan een luisterend oor buiten mijn werkomgeving/gezin en dat vond ik bij Ann. Ann had een plan voor het verloop van de begeleiding, maar dit werd steeds in samenspraak met mij bekeken en er kon flexibel mee omgegaan worden. Ik kreeg waardevolle feedback.

Hilde R

format_quote
star
star
star
star
star

Duidelijk, rustig, to the point, overzicht creërend. Mijn keuze is bevestigd en heb ook beter inzicht in energiegevers met al een duidelijk resultaat!

Peter J

format_quote
star
star
star
star
star

Ik vond de coaching erg behulpzaam en had zo de nodige steun om iets te veranderen aan mijn slechte werksituatie en concrete stappen voor de toekomst te kunnen plannen

Janine G

format_quote
star
star
star
star
star

Ann haar humane en geruststellende aanpak werkt. Creatief, down to earth en doelgericht gaat ze met jou op zoek naar het beste in jezelf, dingen die je soms nog niet eerder naar boven hebt laten komen. Naast coaching biedt haar expertise als HR echt wel een duidelijke meerwaarde. Dankbaar ook voor de ondersteuning bij mijn sollicitatie. Ik ga er opnieuw voor!

Lieve DS

Waarom Coach Ann?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x