Als verpleegkundige nood aan loopbaanbegeleiding in Heverlee?

Loopbaanbegeleiding voor verpleegkundigen in Heverlee

Als verpleegkundige wordt er veel van je gevraagd, door je directie, door je patiënten, door de familie van de patiënten,... Soms kan dat allemaal wat te veel worden. Jij zorgt heel de dag en nacht voor anderen, maar wie zorgt er voor jou? 

 Heb je het gevoel vast te zitten in je loopbaan en je leven?  Wil je je zelfvertrouwen of assertiviteit verhogen om sterker in je job te staan? Ben je op zoek hoe bewuster richting te geven aan je carrière en loopbaan? Wil je opnieuw goesting en energie vinden in je huidige job? 

Via de coaching krijg jij weer zicht op wat jouw talenten zijn en hoe jij je loopbaan kan invullen. Met de inzichten uit de coaching pakken we energielekken aan en voorkomen je klachten als stress, burn-out of bore-out en zorg jij ook weer voor jezelf!


loopbaanbegeleiding verpleegkundigen met loopbaancheques

Coach Ann werkt als een gecertifieerd partner binnen het netwerk van NextStep Coaching.


Dankzij de loopbaanbegeleiding VDAB betaal je als verpleegkundige (werknemer, ambtenaar, vrije beroep of zelfstandige) voor loopbaancheques slechts €80 voor 7 uur coaching. Meer info over het aanvragen van loopbaancheques vind je via deze link en krijg je tijdens het kennismakingsgesprek.


loopbaanbegeleiding verpleegkundigen zonder loopbaancheques

Ook indien je niet voor loopbaancheques in aanmerking komt, kan je bij Coach Ann terecht. Klik hier voor mijn tarieven.


Zorg voor jezelf en gun jezelf een loopbaancoaching!

 

 

Bekijk hier de andere thema's

 

 

Als verpleegkundige nood aan loopbaanbegeleiding in Heverlee?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x