Als vrije beroeper nood aan loopbaancoaching in Heverlee?

Als vrije beroeper nood aan loopbaancoaching regio Heverlee?

Als vrije beroeper wordt er veel van je gevraagd: je moet je praktijk/zaak runnen van A tot Z, van 's morgens vroeg tot 's avonds heel  laat, soms zelfs 7 dagen op 7. En vaak ook nog een gezinsleven combineren met je praktijk/zaak.

Heb je het gevoel  dat het allemaal wat veel wordt? 

Denk je misschien een andere richting te willen uitgaan of heb je voor jezelf uitgemaakt dat je je praktijk en je leven anders wil runnen?

 Ben je op zoek hoe bewuster richting te geven aan je praktijk, je  werk en je leven? Wil je opnieuw goesting en energie vinden ?


Via de coaching krijg jij weer zicht op jouw talenten zijn en sta jij terug aan het roer van je loopbaan. Door die inzichten pakken we energielekken aan en voorkom je klachten als stress, burn-out of bore-out en krijg jij het gevoel weer 'vrij' te zijn in je beroep!loopbaanbegeleiding voor vrij beroep met loopbaancheques

Coach Ann werkt als een gecertifieerd partner binnen het netwerk van NextStep Coaching.

Dit maakt dat het voor jou als zelfstandige en vrij beroep mogelijk is om de loopbaancoaching via het systeem van loopbaancheques te betalen. 

Dankzij de loopbaanbegeleiding VDAB betaal je voor loopbaancheques slechts €80 voor 7 uur coaching. Meer info over het aanvragen van loopbaancheques vind je via deze link en krijg je tijdens het kennismakingsgesprek.

loopbaanbegeleiding voor vrij beroep zonder loopbaancheques

Ook indien je niet voor loopbaancheques in aanmerking komt, kan je bij Coach Ann terecht. Klik hier voor mijn tarieven.


Gun jezelf als vrij beroeper een loopbaancoaching en voel je terug 'vrij' in je beroep!

 

 

 

Bekijk hier de andere thema's

 

 

Als vrije beroeper nood aan loopbaancoaching in Heverlee?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x