Gratis weggever: Vaak Gestelde Sollicitatievragen

Sollicitatiecoaching is één van de thema's waar ik mij als coach specifiek op richt. Solliciteren is een stuk jezelf verkopen en dat woord klinkt voor velen al wat angstaanjagend. Maar geen nood: Solliciteren kan je zeker leren en een sollicitatiecoaching kan je hierbij helpen.

In zo een sollicitatiecoaching starten we met het bepalen van wie je bent, wat je kan en wat je wil. In een volgende stap bepalen we jouw jobdoelwit en bekijken we waar je geschikte jobs kan vinden. In een derde stap nemen we samen je CV en motivatiebrief door gelinkt aan jouw jobdoelwit. De laatste stap is dan jou klaarstomen voor het sollicitatiegesprek en de selectieproeven. 

Ter voorbereiding van zo een sessie rond het sollicitatiegesprek geef ik je als thuisopdracht het lijstje van de 10 meest voorkomende vragen in een sollicitatiegesprek. In de sessie gaan we dan dieper in op je antwoorden zowel naar inhoud als naar hoe je de antwoorden brengt. Want zowel wat je zegt als hoe je het zegt zijn even belangrijk!

Als 'proevertje' van zo een sollicitatiecoaching kan je hier alvast het lijstje met de vragen downloaden, gratis en voor niks! 

Na dit proevertje zin in meer info over mijn sollicitatiecoaching? Boek dan snel je kennismakingsgesprek, ook gratis en voor niks! 

Gratis weggever:  Vaak Gestelde Sollicitatievragen
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Gratis weggever:  Vaak Gestelde Sollicitatievragen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x