Je CV & motivatiebrief laten maken door een professional?

Je CV of motivatiebrief laten maken of optimaliseren door een professional?

Heb je nog geen job of wil je van job veranderen en ben je op zoek naar hulp bij het opmaken of optimaliseren van je CV en sollicitatiebrief? Daar help ik je graag bij! Mijn ervaring in rekrutering en als sollicitatiecoach maakt dat ik zorg dat je je kandidatuur voor de vacature kracht bijzet door een sterk CV en krachtige motivatiebrief. 


Hoe gaat dit in zijn werk? 

Kan volledig online! We houden bij de start een online intakegesprek waarbij ik graag hoor wie je bent en op welke vacature je zou willen solliciteren. 

Je bezorgt me dan na deze intake het CV en brief die je zelf hebt opgesteld en de vacature waar je op wil solliciteren. Indien je geen CV zou hebben, dan bezorg ik je bij aanvang een sjabloon waarop je je gegevens kan aanvullen.

Ik ga vervolgens aan de slag om je CV en motivatiebrief te optimaliseren en stuur je per mail de aangepaste documenten door met eventuele suggesties en vragen. 

We houden dan nog een online verdiepingssessie om de suggesties en aanpassingen te overlopen en bespreken. In dit online gesprek gaan we dan de inhoud van je CV en motivatiebrief finaliseren. Ik zorg voor de nodige aanpassingen zoals we in deze sessie hebben besproken en bezorg je via mail de finale documenten.

Wat kost het?

Dit kan via het systeem van de VDAB loopbaancheque waardoor je voor dit traject zelf slechts 40€ betaalt. 


Wat haal jij eruit?

Via dit aanbod heb je 2 onlinegesprekken en natuurlijk heb je na dit traject: 

- een sterk CV

- een krachtige motivatiebrief

- een grotere kans op sollicitatiegesprek te gaan

   

Sterker in solliciteren? Van solliciteren met stress naar solliciteren met meer succes! Klaar om de stap te zetten?

Bekijk hier de andere thema's

Je CV & motivatiebrief laten maken door een professional?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x