Nieuws

In uw kot blijven en toch loopbaancoaching volgen? Dat kan!

Loopbaancoaching via Skype zonder bla-bla maar op maat en met resultaat!

Wil je loopbaancoaching volgen maar toch in deze tijden in je kot blijven? Dat kan perfect!

Dan kunnen we de loopbaancoaching via Skype of Facetime laten verlopen. Ook het kennismakingsgesprek voorzien we dan via Skype of Facetime. Vermeld bij het aanvragen van het kennismakingsgesprek dat je de coaching via Skype of Facetime wenst. Geen idee welke jobs bij jou passen? Doe deze beroepsoriëntatietest!

Geen idee welke jobs allemaal bij jou passen? Wees gerust:je bent niet de enige! 

Regelmatig hoor ik van mensen dat ze geen idee hebben welke soort jobs er eventueel allemaal bij hen passen. Ik hoor die vraag zowel bij recent afgestudeerden, bij mensen die al enkele jaren werken als bij mensen die al een heel deel van hun loopbaan achter de rug hebben en een carrièreswitch overwegen.

Vaak kijken we naar jobs in de lijn van ons diploma of ervaring, maar soms is het nuttig ook eens met een andere bril te kijken. Een test die je hierbij kan helpen is de Beroepsoriëntatietest van de VDAB. 

Deze test bevat veel vragen, je hoeft ze niet allemaal te beantwoorden, maar hoe meer je er beantwoordt, hoe beter de resultaten. Het is een erg uitgebreide vragenlijst, dus neem er zeker je tijd voor. 

Veel succes met de test en indien je er toch niet helemaal je antwoord vindt, neem gerust even contact met me op. Klik op onderstaande knop om de test te starten. 


BeroepsoriëntatietestVoor nieuws en updates : Volg mijn facebookpagina


Nieuws

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x