Re-integratiecoach regio Rotselaar

Op zoek naar re-integratiecoach regio Rotselaar -Heverlee?

Werkhervatting - Terug aan de slag - Re-integratie 

Is het tijd om na een verplichte of zelf gekozen rustpauze opnieuw de stap naar de arbeidsmarkt zetten? Onzeker over deze grote stap? Dan begeleidt coach Ann je om - stap voor stap - met een nieuwe blik naar de toekomst te kijken: kan/wil ik terug mijn vroegere job opnemen of ga ik beter op zoek naar een andere job? wat kan/wil ik wel en wat kan/wil ik niet (meer)? We kijken samen naar jouw mogelijkheden op korte en langere termijn.

loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Coach Ann werkt als een gecertifieerd partner binnen het netwerk van NextStep Coaching.

Dit maakt dat het voor jou als werknemer, ambtenaar, zelfstandige en vrij beroep mogelijk is om de loopbaancoaching via het systeem van loopbaancheques te betalen. 

Dankzij de loopbaanbegeleiding VDAB betaal je voor loopbaancheques slechts €80 voor 8 uur coaching plus 1 uur nazorg. Je kan slechts 1 loopbaancheque (voor 4 uur begeleiding) per keer bestellen. Als je je 4 uur begeleiding hebt afgerond, kan je een tweede loopbaancheque bestellen.

Per loopbaancheque betaal je zelf slechts €40. Dit is erg voordelig want de reële waarde bedraagt €550. De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus €510 bij. Hierdoor krijg je dus 8 u coaching voor €80 ipv dat je €1100 betaalt.

Meer info over het aanvragen van loopbaancheques, krijg je tijdens het kennismakingsgesprek.

loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Ook indien je niet voor loopbaancheques in aanmerking komt, kan je bij Coach Ann terecht. Hier bied ik je hier ‘Loopbaancoaching Regular’ aan als volwaardige tegenhanger van het traject met een loopbaancheque. 

  • Loopbaancoaching Regular: Aangezien het bij een loopbaancheque niet voor niets gaat om een pakket van 4 uur coaching, biedt het pakket ‘Loopbaancoaching Regular’ je 4 uur coaching met bijkomend een half uur nazorg na afloop van het traject. Voor dit pakket van 4.5 uur betaal je bij aanvang van de coaching 350€. Omgerekend betaal je zo dan slechts 77€ per uur.


markante zaak

Ben je lid van Markant, Artemis of Best Pittig? Dan geniet je met je lidkaart bij Coach Ann een extra voordeel: voor elke 4 uur loopbaanbegeleiding met of zonder loopbaancheques krijg je er 1 uur gratis bij. Zo krijg je 5 uur loopbaancoaching en betaal je slechts 4 uur.

Met inzicht en zelfvertrouwen terug aan de slag gaan.

Bekijk hier de andere thema's

Re-integratiecoach regio Rotselaar

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x