Sollicitatiecoach Lubbeek

Op zoek naar een sollicitatiecoach regio Lubbeek?

Sollicitatiecoaching - Sollicitatietraining - Veranderen van werk - Andere job zoeken

Heb je nog geen job of wil je van job veranderen? Coach Ann ondersteunt je graag in de zoektocht naar je droomjob alsook in de voorbereiding van de sollicitatie. We doen dit stap voor stap. 

We starten met het bepalen van wie je bent, wat je kan en wat je wil. In een volgende stap bepalen we jouw jobdoelwit en bekijken we waar je geschikte jobs kan vinden. In een derde stap nemen we samen je CV en motivatiebrief door gelinkt aan jouw jobdoelwit. De laatste stap is dan jou klaarstomen voor het sollicitatiegesprek en de selectieproeven.

loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Coach Ann werkt als een gecertifieerd partner binnen het netwerk van NextStep Coaching.

Dit maakt dat het voor jou als werknemer, ambtenaar, zelfstandige en vrij beroep mogelijk is om de loopbaancoaching via het systeem van loopbaancheques te betalen. 

Dankzij de loopbaanbegeleiding VDAB betaal je voor loopbaancheques slechts €80 voor 7 uur coaching plus 1 uur nazorg. 

Vanaf 1 januari 2020 kan je om de 6 jaar een eerste loopbaancheque bestellen voor 4 uur loopbaanbegeleiding en een tweede loopbaancheque voor 3 uur. Je kan slechts 1 loopbaancheque per keer bestellen. Als je je de eerste 4 uur begeleiding hebt afgerond, kan je de tweede loopbaancheque bestellen.

Per loopbaancheque betaal je zelf slechts €40. Dit is erg voordelig want de reële waarde bedraagt €550. De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus €510 bij. Hierdoor krijg je dus 7 u coaching voor €80 ipv dat je €1100 betaalt.

Meer info over het aanvragen van loopbaancheques, vind je via deze link en krijg je tijdens het kennismakingsgesprek.


loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Ook indien je niet voor loopbaancheques in aanmerking komt, kan je bij Coach Ann terecht. Specifiek bij het thema sollicitatiecoaching is het ook mogelijk de 'Sollicitatiecoaching Light' formule te kiezen. 

  • Sollicitatiecoaching Light: indien je niet voor het pakket van vier uur wenst te gaan bij sollicitatiecoaching, kan je onder de light formule volgende sessies apart boeken:
    • CV en motivatiebrief: coachgesprek van 1,5 uur gericht naar het opmaken van CV en je motivatiebrief met mailondersteuning tot 1 maand nadien.
    • Voorbereiding op het sollicitatiegesprek: coachgesprek van 1,5 uur om jou klaar te stomen voor je sollicitatiegesprek met mailondersteuning tot 1 maand nadien.

Voor één sessie 'Sollicitatiecoaching Light'  betaal je 100€ en voor beiden samen 175€.

markante zaak

Ben je lid van Markant, Artemis of Best Pittig? Dan geniet je met je lidkaart bij Coach Ann een extra voordeel: voor elke 4 uur loopbaanbegeleiding met of zonder loopbaancheques krijg je er 1 uur gratis bij. Zo krijg je 5 uur loopbaancoaching en betaal je slechts 4 uur.


Loopbaanbegeleiding op jouw maat - Loopbaancoaching Heverlee-Leuven

  

Van solliciteren met stress naar solliciteren met meer succes!

Bekijk hier de andere thema's

Sollicitatiecoach Lubbeek

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x